Yritysesittely

Leipomo Puustelli Oy

Leipomo Puustelli Oy on Pohjois-Savossa Pielavedellä toimiva perheyritys, joka on 10 – 15 henkilöä työllistävänä yhtiönä Pielaveden suurimpia työnantajia.

Leivonnaiset Toiminnan perustana on asiakaslähtöisyys, jonka lisäksi arvoihimme kuuluvat rehellisyys ja vastuullisuus. Leipomo Puustellin toiminta-ajatuksena on ihmisten hyvinvoinnin edistäminen ja ruokailun nautittavuuden lisääminen tuottamalla kotimaisista, puhtaista raaka-aineista lähituoteperiaatteella valmistettuja korkeatasoisia leipomotuotteita.

Yritys on myös kehittänyt ja lanseerannut yhteistyössä Kuopion Lottaperinneyhdistyksen kanssa sota-ajan reseptiikkaan perustuvan ruisleivän, jota saa kaupoista Talvisodan leipä- nimisenä tuotteena.

Alunperin leipomo aloitti toimintansa jo vuonna 1965 Pielaveden Osuuskaupan leipomona, joten yhtiö on tuottanut laadukkaita leipomotuotteita asiakkailleen jo yli 50 vuoden ajan.

Kahvila Yritys on vakiinnuttanut asemansa markkina-alueellaan Pohjois-Savossa laadukkaiden, tuoreiden tuotteiden, kilpailukykyisten hintojen ja täsmällisten toimitusten ansiosta.

Pielavedellä yrityksellä on oma kiinteistö, jossa on leipomon lisäksi suuren suosion saavuttanut laadukkaita kahvila-konditoria ja lounaspalveluja tuottava kahvila/myymälä. Kesäisin on tarjolla päivittäin myös pizzaa. Pizzaa saa myös muuna aikana ajoittain pidettävinä pizzaperjantaina, joka on hyvin odotettu ja suosittu tapahtuma paikkakunnalla.

Pielaveden lisäksi toiminta-alueeseen kuuluun Nilakkajärven ympäryskunnat Keitele, Vesanto ja Tervo. Kuopion suuntaan tuotteita toimitetaan Maaningalle, Siilinjärvelle, Vuorelaan ja Kuopioon.

Tervetuloa Leipomo Puustelliin Pielavedelle!

 
Löydä meidät Facebookista | Leipomo Puustelli Oy Powered by KotaCom. www.kotacom.net